Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2009.....


I väntan på vintern


Ensam
känner sig den sänkta blicken
bland dom vassa
kalla
månskuggorna

enbenta ugglor dansar tango
på taknocken
under flyende molnflak

skrattande rävar
knullar fjäderfä
i dragiga kalla hönshus

i mörka fuktiga stubbar
sitter frusna möss
och
stickar koftor

men min plats
i alltet
står tom

i väntan på vintern





Fri vers (Fri form) av Bengt Lindell VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 18:48



Bookmark and Share


  The Stargazer
Redan efter första stycket var jag säker på att jag skulle älska den dikten, och det gjorde jag också, fast den tog några högst oväntade svängar. Jag fastnade för börjans målande och atmosfäriska formuleringar, men det var de fantasifulla dragen som kommer senare som gjorde detta till något alldeles extra.
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP