Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2024


Ta plats


Som en vilsen snödriva
vintern
glömt att ta med sig
när den for


vilar slånbärsblommen
i det ljusgröna landskapet

en doldis
med integritet
som kommer ut
ett par vårveckor om året

tar för sig
tar plats
blottar sitt innersta

dont bullshit me

för att sedan diskret
försvinna in
i den gröna massan
igen







Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2024-05-05 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP