Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde land långt bort

Sälastenen tom

bor kråkorna i

uppblåsta tångruskor

och månen i gata över

vida havet

Danmark finns

någonstans

bortom svartvinden

Som vore det

Öde land




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 20:59



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Danmark som öde land - jättesnyggt funnet och formulerat!
2009-11-24

  etthjärtaäralltidrött
å, vad fin denna är. öresund?
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP