Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggans svarta väsen

En svart skugga flyger
över den månbelysta stigen

Jag känner den skuggan väl
min vän är den
den enda vän som alltid
förlåter mig mina synder

Se, där kommer den tillbaka
alltid till mig, alltid med vädjan

"mattehardugodisifickan"
"maxhagooodismaxduktig"

viskar hans tankar till mig
inte alls svårt att tolka

men vad han såg därute
bland svartkullarna under
mångatan kan jag dock inte veta

för det han förnimmer
ryms inte i människohjärnans
simpla tankar

Men han vet inte
vad jag inte vet

Heller




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 23:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den bästa vännen;=)
2009-11-26

  Catharina Edin VIP
Käre Max är tillbaka - ja, visst är djuren närmare hemligheterna och närmare godheten - och så överlyckliga blir de för en liten godbit. Där ligger människan i lä.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP