Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter nåd

En gång

kände jag mig delaktig av

Nåden

En enda gång, gick snabbt förbi

Uppenbarelselikt, plötsligt

var mina axlar fria från skuld

var huvudet rakt buret

utan smärta och utan kamp

och jag tänkte att

Man kan leva utan skuld

men så var stunden över

Nu har det minnet falnat

ibland faller jag ändå igenom

och längtar hejdlöst

Då gråter jag ljudlöst

när inget svar ges

Köper jag en trisslott

nit igen








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 13:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin
'uppenbarelselikt' - ja, visst är det så insikterna visar sig! Tyckte också mycket om 'längtar ljudlöst - gråter hejdlöst' - Mycket fin!
2009-11-29

  stenen/ Yv Ericsson
Skuld ska bort ur ens liv. birt bort.

Trissvinster kommer. jag lovar.
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP