Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antar att vi hör ihop.

Försöker hinna ifatt mitt jag

utan att jaga henne
utan att skrämma henne

försöker jag
fånga hennes smala fingrar

glider undan
greppar

antar att vi hör ihop




Fri vers av Tina-sol
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol