Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta sjok av sorgesånger

De svarta sjoken
av sorgesånger

bär all fasa
åt sina sörjande

svarta fåglar
som cirklar på
termiken och
tar med sig viljan

sök dem inte
de söker upp dig
då du behöver dem

De känner dina
begränsningar
och vet din nöd

Ser din svärta
och dina begär
gör dem till sina
för din skull

De vet att
kärlek kan ta sig
många uttryck
har många definitioner
och ansikten.

Alla är inte goda mot
den som blir älskad.


Inga visor är för
dystra
ingen sorg för tung
när din längtan
biter dig

Som en hungrig hund





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-02 19:26



Bookmark and Share


  Nanna X
tack för påminnelsen, nästa gång jag ser en svart fågel ska jag dela med mig av mig sorg. de är ju hjälpare, som du beskriver dem. håller med Catharina om att slutet är bra.
2009-12-02

  Catharina Edin VIP
Oj, vilken härligt klingande halvrimmad sista strof - vackert!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP