Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(du läser inte mig, du läser mina texter, vilket är två diametralt skilda ting) Gunwale inspirerade, inte.


Till gud





Du, hör du mig nu
talar jag tillräckligt högt
för att höras ändå upp i h…

du, jag tror inte på dej
bara så att du vet och inte kommer
o tränger dig på just när
du minst av allt behövs

sådär som du gjorde
när min syrra och hennes nya kille
var på bio sist och det hände en del
i mörkret där som du
inte hade ett skit med att göra
det angår dig inte och hör sen…




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 07:41



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Samtal med Gud är alltid utvecklande. Antingen det sker som monolog eller som dialog.
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP