Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett annat rättssytem


Vill Du bli min Ägodel?


Han har ett eget
Rättssystem

det är väldigt behändingt
då kan man skjuta först
och fråga se'n
om det går då, vill säga

Så han frågar mej
-Vill du bli min ägodel
utan återvändo?

-Utplåna Dig själv
så att jag kan bli stark?

Utan Dig är jag svag
min vän
Men med dig är jag stark
min vän
Om Du ger mig Din styrka
är den min föralltid
och du får den aldrig åter

Sen lämnar jag dig kvar
som en urvriden trasa
begagnad och ful

Men ganska bra att ha

Till städning och annat

Hushållsarbete




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-03 15:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vilken man;=))
Syndigt snyggt skrivet
2009-12-03

  Catharina Edin VIP
Här har du verkligen fått till slutet snyggt!
2009-12-03

  stenen/ Yv Ericsson
Svaret är NEJ.
inga lata gamla förtryckta förtryckare, tack!
Så jag hoppas du följer mitt exempel. hellre olycklig kärlek en tråkig...
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP