Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En person som inte är någon närmare vän till mig har en cykel som det blivit punktering på och det har hon hört att det ofta blir på just cyklar av den modell hon besitter vilket inte är så roligt eftersom det är en mye vanlig modell hon är av


Vem behöver väl gå ut...




...efter öl, efter öl efter öl efter hoppsansa

artonåringar med id-kort
(id är en sorts fisk som gör
att man får fiska och då har man id-kort)

får köpa fisk
men en man eller kvinna på fyrtio år
utan fiskekort får inte köpa ut fisk utan vidare

om det har något med öl
att göra
vet jag just inte




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-04 10:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag är för lat för att ha id-kort... Ids inte skaffa.
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP