Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljornas kamp

Bakom min panna kaos

av viljor, viljan att vara

till lags och oviljan

att finna mig i order

utkämpar årtiondets kamp

och vi gissar redan

vilken av dem som är

förutbestämd att förlora

Vilken av dem det än må bli
är det jag som är den verkliga


Förloraren




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 20:13



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En känsla av stängda utvägar förmedlas till mig via den här dikten och jag tänker upproriskt att vi inte alltid behöver ta order, inte om vi inte kan ställa oss bakom besluten, jag argumenterar med mig själv och hävdar att jag inte är en förlorare om jag förlorar materiellt men vinner självrespekt. Din text berör mig, på flera plan!
2009-12-07

  Catharina Edin VIP
De olika sidorna av självet som bekämpar - självet?!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP