Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Suzy, Catharina och "Stenen" och kanske mig själv


Sorgens dag och kväll

En sorgernas dag
och en sorgernas afton
steg de tungt fram
i ljuset där de legat
i det fördolda
och bara väntat

Vi hörde stilla gråt
såg patetisk gråt
på allmän plats
och skrik rakt ut

Ingen poet utan sorger
dikter som värker ut
stenarna som tynger
i maggropen


Dessa dagar som kommer
och går. en annan dag
må vara glädjedag

Och allt bor inom






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-07 22:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Sorglig helt klart, men skönt att kunna dela sorgen - tack, kära Ingela!
2009-12-07

  stenen/ Yv Ericsson
Sådan otroligt sorgesam afton. tack du delar. vi delar. men denna sorgen jag bär. skiljer mig endast i döden.

vilken underbar. och sorglig dikt.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP