Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'En icke illa menad liten egotripp', av Jack E. Gladh, inspirerade


Kritik på en text (360)




ja, en spade är icke blott en spade
när allt kommer kring.

Man kan gräva en grop med den
i skogen och begrava en hel säck
med bekymmer i den gropen.

När snön sedan faller
kan man skyffla bort den från gången
fram till porten så att vännerna
finner väg och även de brinnande marschallerna
längs med vägen

ger en smula fingervisning
om hur att hitta rätt
om än inte precis till festen och glammet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP