Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter på samma tema


De Tomögda, de Underjordiska

Jag vet vem som bär
Kniven
Vem som får passera gå
utan att rulla tärningen
på nytt, utan omslag

alltid dom lismande
alltid dom falska

Våra Härskare är alltid
så förbannat lättlurade

Stryk dem medhårs bara
så känner de samhörighet
litar tror på och förtröstar
dom behöver egentligen
bara lite bekräftelse
slickad i sin bakdel
hur billigt som helst

De hålögda och tomögda
är fundamentet som håller
världen på plats, de som

Tomögda vandrar fram
genom mörka gångarna, de
underjordiska kulvertarna


På deras axlar
vilar de sina fötter

Men det är bara knivbäraren
som kan gå emellan

Världarna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 13:53



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Men det är ju en insikt, att härskarna är lättlurade - det är något man kan använda sig av! I know I am!
2009-12-09

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra och mycket att tänka på för en sten..
Är det falskspelaren som vinner?
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP