Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du äcklas av den här lilla saken skall du int flytt till stockholm int, där händer det mye värre saker och ibland hamnar det i tidningarna också


Man skall inte slänga bort nåt i onödan





Om du på
vägen till stugan
när sommaren är

så där varm
som du väl
bara kan önska

kör över en
grävling utan att
du av äventyret

hamnar själv i
diket. Då skall
du gå ut

ur bilen, gå
tillbaka och plocka
upp en i

hampan. Hänga upp
en i vedboden
och låta'n hänga

till sig en
vecka så du
har mask nog

te metet någon
vecka senare. Bjud
gärna grannen te.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 15:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehe inte minsta äckelpäcklad ble jag..här passar uttrycket som inte sägs så ofta*

"VIDRIGT KUL"
2009-12-09

  Uppfångad
Intressant och skrattretande mot slutet!
Väldigt bra, jag gillar det!
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP