Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osedda av egna ögon

Och ögonen blev dimma
och dimman blev ögon
osedda ögon
och kvävda passioner

Gick de inte längre
fastnade de i ett ovänt blad
höll det över sig
som skydd för sin frihet

klädde de av sig i dimsjoken
gömda för sina dolda
demoner av skam
osedda av egna ögon

allt var vanligt sen
ingenting hade hänt
otvunget leende
klistrat i ansiktet

men på natten, i mörkret
hade han sagt att han

älskade henne




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 22:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, detta var finaste fint!
2009-12-10

  stenen/ Yv Ericsson
herregud! SÅ VACKERT!
2009-12-09

  peter markurth
väldigt bra
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP