Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förpuppning

Jag har räknat
dom gånger
som mattorna
har dragits undan
det uppgår nu till

Fyrahundrasjuttiotvå gånger (472)

detär exakt samma
mattor varje gång

och exakt samma
hål i golvet
under mattorna

Så väljer jag att

Förpuppas

Med mjuka varma
filtar tätt virade
skydsmörker inlindat
dit inget svek når

Kokong, sent
om tid, nu tvungen

Puppstadiet skyddar

därifrån till nästa







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 14:27



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Låter onekligen lockande att förpuppas - åååå vad skönt!
2009-12-11

  stenen/ Yv Ericsson
Men mellan puppstadierna måste du flyga ut som en vacker fjärill:)
Själv är jag nog mer lik hålen i golvet..eller något sådant
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP