Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu dröjer de


Tornseglarna

Från torn kastar de sig
från höjder och bergsmassiv
över vidder, alltid luft under vingar

somnar tornseglarna i flykten

vi frågar dem om lufttrycket
svarar med sitt svirvande läte

tolka den som kan se
hur de flyger, höjder och
läten, svaret till den

som har ett öppet sinne

Vi väntar på dem, länge

dröjer de ännu




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 09:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Härligt att sova i flykten! Tornseglarna; jag kan höra dem! Min Ornitolog skulle kunna utläsa mycket av detta stycke -
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP