Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordanvinden

Fötter ömmar, miljontals steg
Jag söker självförfyllelse
Många gånger vandrat på ojämna vägar
Snubblat över felande människor
Tappat mina skor i pölar
stora som månen.
En lång väg kvar

Älskade nordanvind,
du har blåst mig många vackra sånger
men nu måste våra öden delas.
Jag fortsätter min vandring
mitt ibland ekonomiska övergrepp
och världens allt kaos.
Kan inte längre sväva omkring bland dina moln

Jag söker något så enkelt
som självförfyllelse
Inte lycka och vackra sånger.




Fri vers av Pplast
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 08:36



Bookmark and Share


  marinanils
du är så jävla duktig!
2010-02-06

  Amalia Bonaparte
Vet inte riktigt vad jag tycker om det första stycket, men kan säga att från "Älskade nordanvind" är jag fast...
2010-01-23

  Freeman
Första jag läser av dig...och jag förundras verkligen över hur målande ditt språk är, och över hur otroligt duktig du är på att hitta rätt...jag vet, att du vill ha kritik som kan ge dig något som kan föra dig framåt, utvecklas...men första dikten och kommentaren, den blev en sådan här, för den var lysande!
2010-01-22

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast