Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartfödd

Är inte. finns inte

en icke-existens

utan konturer

försök inte tända ljuset

min svärta slukar det

kvar blir det mörkaste

men i mökret kan du se

min siluett, den svarta korpen

född av djupet

så tung att den inte

kan bära sin egen

kropp, så skuldtyngd

hukar axlar, viks kroppen

där ingen strålglans hittar

svartfödd
och
icke-varande




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 18:40



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
För att kunna se ljus, måste man uppleva mörker
2009-12-11

  Catharina Edin VIP
Du har rätt - du ÄR svart idag! Men varför, kära vän - jag ser konturerna av en ljusvarelse brevid dig, och det är sant -
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP