Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskyla ./. Sommmarvärme

Sitta ute nu i ismörkret
på altanen, där alla '
vackra länggtansdikter skrivits
i ljusa sommarnätter

Frysa till is

Och bli djävligt förkyld

Det passar

Mig nu



Ha! så sockersätt var det då!

Just det, och jag hånar det!

Nu är det

kyla, fångenskap och

svårmod som är tidsandan

Tunga saker, jojo

och snart blir det lunginflammation

Inte är det svårt att fånga
nej det sitter som en

Smäck!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-13 01:05



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
vafan man ska härdas. men se till att sätta varma vantar på dina vackra poethänder. och varm sjal vid själ.
2009-12-14

  Suzy med punkterna
Och detta satt också som ett smäck;=)
2009-12-13

  Mr Lindemann VIP
Lte ruttet så
2009-12-13

  Catharina Edin VIP
En aning självdestruktivitet anar man; en längtan efter lunginflammation - skulle passa de svårmodiga tiderna?
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP