Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplöst i splitter och slumpartat

Jag har inte sökt meningen
jag har inte växlar spår
trost det, inträffar dessa
oförutsedda kast
i tillvaron

Helt utan innebörd

Att vart och ett ord
har betydelse ,lösryckt
gör ingen skillnad
allt är nu

Upplöst i splitter

En dörr, ett hål och träflisor
gångjärnen skeva
leder mot en

Blindgång

De upptrampade stigarna borta
igenväxte som om
de aldrig funnits, aldrig trampats

Endast en svag doft av
fastbränt kaffe

Känner jag igen

så kompakt är dimman
utan andetag och helt

Slumpartad




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-13 18:29



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
känns som livet är fullt av blingångar. bra denna.
2009-12-14

  Catharina Edin VIP
En så hopplös vandring diktjaget är ute på. Fastbränt kaffe. Jo, det känns igen.
Kom till mig min vän, här är pannan alltid ren och alltid full med det starkaste härligaste kaffet -
2009-12-13

  Suzy med punkterna
Målande starkt
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP