Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smolk i Bägaren

Smolk i Bägaren
sa' Hon

när hon fick

en skur av knytnävsslag
i huvet,

Och bulor, flera stycken

Vi som hade så trevligt, det var Valborg och allt

När man varit gift i 42 år, har man vant sig

Hon får så lätt blåmärken, sa han

Hon får väldigt lätt blåmärken

Precis som en papegoja, tänkte jag

Provocerar mig då hon dricker, sa han


Smolk i Bägaren








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 16:34



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Jag ryser, burr......
2009-12-14

  stenen/ Yv Ericsson
efter för många slag blir man tyvär avtrubbad. är min erfarenhet. brännt barn skyr elden...skitsnack. man blir bara hårdare utåt.
2009-12-14

  peter markurth
mkt bra
2009-12-14

  glittertindra
sånt som aldrig borde förekomma och visst är det fantastiskt vad folk kan släta över saker och ting där det inte skulle accepteras över huvud taget... bra uttryckt detta...
2009-12-14

  Catharina Edin VIP
Vilken hemsk historia - som man förstår är hämtad rakt ur verkligheten -
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP