Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusa besvärjelser

Sommarkristaller
kringklingande i vinden

lysmaskar lyser stigen om natten

så önskar jag
innerligen

gröna mossetroll
i svävande vindlekar

skimrande ordnystan
leker vilda springlekar
mellan gröntallars guldstammar

Sommarfåglar, fjärilar
singlar i solsken


Som ljusa besvärjelser

åt mig

att återfinna min

glädje




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-14 19:26



Bookmark and Share


  peter markurth
mycket bra
2009-12-31

  Ingela Svenson VIP
TAck till dej som valt ut denna, jag vet inte vem du är!?
Ingela
2009-12-16

    ej medlem längre
åh, den här steg in i mitt hjärta med besked. tack!
2009-12-16

  Catharina Edin VIP
'mellan gröntallars guldstammar' - gillar dessa ord särskilt - allitterationerna, allt!
2009-12-14

  Nanna X
så vackert. ibland får man ju göra sina egna besvärjelser, för att rädda sig själv. jag tror denna funkar jättebra.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP