Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägga allt i en skål

Så en vardagsafton

Strukit, lagat mat och diskat

Visa lite glädje nu och samla sorg bort

Stilla frysa i kyla ute, nej

Tindra som en stjärna lite

Samla ihop allt försvunnet

Lägga i en skål, så vacker av glas

Räfsa bland minnen, vykort

Och gammal kärlek

Inte trampa på tår, så ömma

Sjunga vackra visor om julefrid

Sen trött lägga sig till ro

Med ordning och lydnad

Väga mina känslor

Och min såpbubblesjäl

Vad den väger

Vem som äger

Vågen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 22:24



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Så fin beskrivning av ett själsarbete - en såpbubblesjäl väger inte så mycket? Tyckte om din glasskål och dina rim!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP