Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lisa.D


en tanke om lycka

Om drömmen om lycka kunde bli sann!
så hade jag velat bo i en polkagrisvärld med rosa moln,
tänk dig där ett slott, stort och vackert..
Där finns bara kärlek men inget hat.
Tänk den dag lyckan knackade på dörren och kom som en svävande vind och plockade med dig till den värld som skulle varit paradiset.
Men chansen att det skulle hända är väl inte särskilt stor
för kärlek och hat vandrar hand i hand...

Det finns ingen kärlek utan hatet. men utan hatet finns det ingen kärlek.




Övriga genrer av Sayonarah
Läst 611 gånger
Publicerad 2005-10-23 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayonarah
Sayonarah