Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slippa gamla hjärtan som konstrar

Kan du känna någon puls?
jag känner ingen puls
det har slutat slå

JA!

Hjärtat har slutat slå
stannat har det,
och numera lever jag utan puls

Men så bra!

Så bra då, så praktiskt
inga höga pulsar där
inget högt blodtryck längre
och aldrig nånsin

Hjärtflimmer
Hjärtinfarkt

Så slipper jag dö av gammalt hjärta som konstrar

Man lever ett rikt och innehållsrikt liv med stillastående hjärta!

Puls är Omodernt!

Aldrig mer får jag krossat hjärta!

Nu lever jag hjärtlös
och kall som vattnet i en fjällbäck

Och inget berör mig









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-16 15:35



Bookmark and Share


  Nanna X
ibland är det bra att lura sig själv att man är hjärtlös, för att överleva. men man ska inte glömma att det var ljug, knyt ett snöre om fingret.
2009-12-16

  Catharina Edin VIP
Ja, det verkar mycket praktiskt, men kanske inte så roligt i längden? Jag tippar att det kommer att börja slå igen - jag satsar hela min förmögenhet på det -
2009-12-16

  stenen/ Yv Ericsson
nu är jag fullt övertygad om att denna dikt just är dikt och förbannad lögn;)
men receptet är bra! akta dig för fula fiskar i bäcken bara...
2009-12-16

  peter markurth
mycket bra skildrat
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP