Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller hur blir man en gudabenådad poet?


Shakespearsonetter

Om jag blandar alla ord
slumpvis om och om igen
kommer jag då till slut
att skriva sonetter
liknande dem som
Shakespear skrev

Automatiskt?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-17 16:03



Bookmark and Share


  Nanna X
det kan hjälpa, en bit på vägen. hell macbeth.
2009-12-17

  Catharina Edin VIP
Jajamen, det var ju så HAN gjorde, fast han hade orden i en gigantisk tombola!
2009-12-17

  Monika A Mirsch VIP
bra recept; nu skall jag försöka:

Automatiska sonetter
till slut
slumpvis jag blandar alla ord
kommer om och om igen
att skriva dem som
Shakespear skrev

... inte illa, eller??
tack för sonettreceptet
skall steka sonettdelikatess till jul!
2009-12-17

  stenen/ Yv Ericsson
han fuskade. då han rimmade.
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP