Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talar vi vår längtans vildspråk

Fladdrande röster, skrattröster,

det man längtat vara, ändå inte

kvinnortillsammans och gemenskap

om man kan, när det finns en stol

om man passar att sitta på en stol

nej inte jag, inte nu, inte idag vill jag inte

där flyger ingen frihet

men med hundarna vill jag var

ensam i mörkerstjärnor

och lockande havet, doften

ingen vind, bara kluckande trygghet

bilderna, blinkfyren och de

sura gamla kråkorna vid

tångresterna, bland ilandblåsta skräpet

Då talar vi vår längtans

Svarta Vildspråk




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-18 13:07



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Svarta vildspråk, vad kan väl vara vackrare - tack för en glimt av ditt hav -
2009-12-18

  stenen/ Yv Ericsson
undersköna bilder målas. bland hundar och svarta vildspråk i din dikt vill man stanna.
2009-12-18

  Nanna X
vackert, vildare än du brukar vara?
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP