Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick och natten åt mig

Han gick
och det blev natt

så var jag också
tvungen att gå

när mörkret åt
och de onda handlingarna
var gjorda
när min försonig
satt i min mun

den försoning som
är så varmt hyllad
nådde aldrig in

trots min genomsyn

ytan som hela tiden
hotade att krackelera

som gjorde det
utan förvarning
om nätterna

natten åt mig
om jag beslöt att tiga
tills det blev dag

jag gick
och jag blev kvar

Amputerad i frid




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 19:21



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'natten åt mig mig om jag beslöt att tiga' ser jag som det centrala här i en stark text.
2009-12-19

  Andrum
Stark text!
2009-12-19

  stenen/ Yv Ericsson
Amputerad i frid


säger väl allt?
2009-12-19

  peter markurth
mkt bra
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP