Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Julglädje II...' av Thyra, inspirerade


Kommentar på en text II





man kan förstås spekulera i varför han gav bort alla pengarna till kyrkan, men kanske ansåg han det fanns andra behövande som hade bättre användning för pengarna.

Men om han vetat att kyrkan redan har alla pengar de behöver och mye mera därtill hade han med gott samvete kunnat ha pengarna till att antingen köpa en begagnad sovsäck på loppis eller sökt sig ett kyrkans härbärge över natten, dessa härbärgen kostar även de pengar.

Jag finner texten väl skriven, man vill engagera sig i novelljagets vidare öden och äventyr och läsarem glömmer lätt bort vem som skrev texten, vilket är ett gott betyg på författaren av texten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-12-19 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP