Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag ändrat lite på denna text, med hjälp av Anders A. Tack!


Min värld regerar

Dagarna går och jag försöker förstå
Kan inte se, kan inte nå
Varför du gör som du gör
Hatar oss och förstör

Men en dag kommer du få
Något du inte kan klå
I mina tankar, i min dröm
I mitt egna inre rum

Att bli hatad ut av dig
Är det vackraste för mig (666)




Fri vers av Fiaaa
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-19 23:11



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Starkt innehåll väl genomfört! c
2023-12-18

  Kungskobran VIP
Hat föder hat som föder hat….
bra fångat av dig
2023-12-17

    //Nikita
Bra rim! :)
2009-12-24

  oMareld
oj ...
2009-12-20

  coleve
nice! gillar slutet väldigt mycket:)
2009-12-20

  erkki
Det är en rad som oroar: Mitt eget delirium. Annars har du ett klart budskap och ganska sammanhållen form.
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fiaaa