Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte mellan strandade valar

Många ljus tände vi
denna vinterkväll
att besvärja vårt
behov av gemenskap

Spelade pampig filmmusik upp
och tätnade tillhörighet

Familjen, vår lugna längtan
vi kom samman igen
var vi strandade valar
var vi okända entiteter
en sen kväll före jul detta år
vi hade egentligen inte saknat
men behövde en stund vara vår hamn
känna varandra och sedan ta med oss
en bekräftad identitet ut igen
med förvissningen
om
att vi hörde till

Det räckte så




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 21:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, en mycket viktig tanke, att få våra identiteter bekräftade, det är något vi behöver!
2009-12-20

  Nanna X
Jo, ett fint möte, lugnt. Önskar vi kunde ha det så, så småningom.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP