Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bilden, den är tagen i motljus med bländare 14 och en halv, samt tre tusendels sekund. Det här är den sortens toalettpapper man får vänja sig vid efter ett år med sandpapper av kvalitén 5'.


Något litet om kändisskap...



...jag tror att det kan finnas både 'bra' och 'dåliga' sidor med det, det här om att bli omtalad och känd för olika saker, om man vore massmördare vore det ju bra om folk fokuserade på hur charmig man är och vilken god hand med barn man har...

jag undrar hur det skulle kännas att vara 'tung brottsling' och det något år minst innan det blev 'känt' allmänt sett.

Dessutom vore det minst lika intressant att studera ett fängelse inifrån om man bara vore garanterad maximal säkerhet mot andras våld, spott och spe...

säg, något år eller så, för att sedan kunna skriva en bok om denna upplevelse.
Fast först skulle man alltså bli jagad av polis som trodde att man begått sexton bestialiska mord på just poliser.

Sedan skulle man hamna i häkte, rättegång och till slut fängelse. När tiden för ens frigivning kom skulle de enda tre människor som visste att det hela bara var ett experiment omkomma i en hotellbrand i Italien...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 01:54



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
det vore ju så jävla typiskt ...
rolig text!
2009-12-21

  stenen/ Yv Ericsson
vore inte så kul kanske..
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP