Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinternatt och valfrihet

Den längsta natten
där jag tvangs
dyka ner med huvet före
utan annat val
Åh, som jag hade velat
välja sommarnatt!

Vad är då den
politistk korrekta

valfriheten värd?






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 22:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
den djupaste natten är en vinterkatt i snö - tur för oss att naturen väljer sin alldeles egna köldpolitik
2009-12-22

  stenen/ Yv Ericsson
nej naturen bestämmer. inget val av årstid att dyka i där inte.
2009-12-21

  Catharina Edin VIP
Gives man inget val, så finns där ingen valfrihet, nej. Är det nåt vajsing med prinipen eller systemet eller?
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP