Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersömnen i nattmössan

Talar vi vinterspråk
fruset och torrt

I Staccato
räddhågset
och svart

Sömnspråket
om vintern när
norr sover
sin vintersömn,
Sorglådan öppen
aldrig riktigt vaken

Sömnen hänger i
ögonlocken och

Nattmössan





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 08:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'när norr sover' - underbar bild som ger genklang i läsaren -
2009-12-22

  peter markurth
stark
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP