Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är Kärlekens Natt

Vandrar vi starkare
vandrar vi mot genomgångar

Övergångar

Längtar, önskar vi det som vi
aldrig når, alltid, - ja.så är det!

Vad kan vi önska, jo detta och detta och livet
levndadsglädje önskar vi oss

Själarnas längtan

Vacker musik, gå dit, gå dit där musken ljuder

Tag den och fyll dig, du törstande

Vädja om ett hem, hem hem, var ditt eget

Dom långa långa vägarna, tunga tunga klot att rulla


Nu, tag emot det vackra, skölj bort det fula dystra och


dysterheterna

Ty

Detta är kärlekens natt

Människokärleken

Rusig

Var ditt eget hem




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 02:21



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag vet ju att du älskar musik, och här lyckas du förmedla just det!
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP