Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
filmen 'Ett rum med utsikt' som jag aldrig hann se när den kom och som jag inte haft ett ögonblicks tillfälle att se senare heller, inspirerade


Något litet om de sköna konsterna





Det svåra med att fotografera snöfall
är att rätt arrangera bilden och att flingorna
envisas med att hela tiden röra på sig
medan fotografefen ropar sitt

'Och så ett litet leende tack!




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-25 17:33



Bookmark and Share


  halmstrå
Man får ta en fallskärm och liksom falla med flingan man vill fånga och jag vet inte, men jag tror inte flingor har munnar. Så kanske ska man skippa leendet??
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP