Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska Lampor och Skenande Snöorkaner

Magiska lampor söker skenande snöorkaner
söker längtande själar att förföra, med sina drömmar


Vilda lokomotiv som rykande rusar genom snövinternatten


Jag är här, utan kontakt med yttervärlden i ett låst rum
där den enda tillåtna extravagansen är
amerikanska tuggummin och svampiga hotdogs


Går jag ut och in i min egen splittrade världsbild
låter den förvandlas till mjuka drömkuddar att vila på
efter sömn längtar jag, efter insomnande i en drömd mjuk famn
dit det skenande vädersystemen inte har tillträde

Där lokomotivet rusar mot trygghet i tryggghet och
snön är ett värmande täcke

Drömglömska, verklighetsflykt när de rykande orkanerna
härjar där ute i verkligheten som jag inte vill kännas vid


Vid magiska lampors ljus





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-26 22:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vilken underbar närvarokänsla !
2009-12-27

  Catharina Edin VIP
det låter tryggt och bra, särskilt lokomotivet, när det rusar åt rätt håll -
2009-12-27

  peter markurth
gillar denna
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP