Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav på hud

Närhetslängtan

är ingenting för mej

ger ingen utdelning

tar en knäckebrödsmacka

med kaviar istället

det knastrar så gott

och smakar salt, som sol

och hav på hud




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-26 23:56



Bookmark and Share


  Nanna X
närhet till ett knäckebröd kan också vara närhet i en relativ värld.
2009-12-27

  Monika A Mirsch VIP
Hav på hud - vilken supertanke
och vilken uppföljning - grattis
2009-12-27

  Catharina Edin VIP
Oj, vilken fining i sitt korta format, väldigt vacker -
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP