Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barcelona

Det bubblar i min strupe av

Längtan

efter något som tar mej iväg

tar mej längre än...allt jag vet

jajamen, längre än Ullared

väl ofta som jag reser. och nu

drar Barcelona i mig!

dra i mig den natt, som jag
får vara vaken så länge
jag trånar

Slit med mig till en stad
som kan få mig att leva och

Jubla

som om varje timme var den

Sista




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 00:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Hoppas du får din resa, min vän!
2009-12-27

  Hans Christian
Mmmm underbart !
2009-12-27

  stenen/ Yv Ericsson
åh vad det är skönt att läsa detta! själv spränger jag av längtan att få bli anfådd!
och att känna energi och jubla som om varje andetag va det sista. det! är att leva.
barcelona, jag hänger på!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP