Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting att gråta över?





-Vad fan vill du ditt svin, skrek hon och tog sig för bröstet. I vilket det brände som eld hennes händer inte förmådde släcka.
Hennes uppspärrade ögon glodde in i mörkret. Blicken sökte efter minsta ljusglimt när hon till slut såg någonting blänka till. Det var en katts ögon vilka reflekterade ljuset av någonting bakom henne. Sakta vände hon sig om och hann se en skymt innan lien skar av hennes huvud. I samma ögonblick vaknade hon och öppnade ögonen. Framför sängen stod hennes lillasyster och grät.
-Du skrek åt mig i sömnen. Jag blev så rädd.
-Det var inte åt dig jag skrek, lilla pyret. Jag hade en sådan otäck dröm bara.

nervkittlande fortsättning i nästa kapitel




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-27 01:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Kommer sannerligen att följa detta raffel!
2009-12-27

  Pauline Pousár
oh oh oh en följetong!! Gillar det!! ;)
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP