Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vanartigt barn

Att uppfostra ett

vanartigt bran

förblinda sig
att inte se , inte våga

så rädd för de egna mardrömmar
som syns alltför tydligt

För vem bär då dem?

Att inte känna, inkapsla

att vända sig bort

bestraffa, inte tala

och flickan får ju så lätt

Blåmärken

hon skriker ju för allt

så doktorn, hon måste få

En diagnos

Håller alltid

Överläppen spänd




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-27 11:47



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Barn måste man vara så rädd om - detta låter hemskt -
2009-12-27

  Hans Christian
Stark text som berör !
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP