Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker i denna dikt är inte dikt alls


Inälvor och PET-flaskor

Det är inte så glamouröst
med inälvor

Skiner inte alls av det
franska glittret

Ungefär som PET-flaskor
det är inte heller särskilt
glamouröst

Ens om det är champagne
i dom

Fast oftare är det
HB

Jag sprängde en gång en spritfabrik
vid den halländska kusten
spriten kokades av en
undersköterska i lag med Hells Angels

Han älskade katter

Och hade troligen problem
med sin lever

Tro det den som vill

Där var det inte bara i
PET-flaskor eller dunkar

HB i tusenliterstråg

Herregud vilken syn
man skulle kunnat mista

Då är inälvor bättre

Franska eller inte





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 22:39



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
urskön text att läsa. hoppas härdsmältan i levern räddades av franskan..för katternas skull.
2009-12-29

  Catharina Edin VIP
'det franska glittret' fastnade jag för - vad är det - låter mystiskt -
2009-12-29

  Nanna X
det var som fan.
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP