Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'I lånad lägenhet' av Per Rydberg, inspirerade


Kommentar på en text XI




Man kan undra över vem av er
textjaget
eller textjagets vän

som sökt sig på att lära
redan flygkunniga fåglar och hjärtan
att flyga

en text borde veta bättre
än att försöka sig på att göra detta
emedan det är vetenskapligt bevisat
att just hjärtan redan vet att flyga

bara likt luftballongen smått planlöst
utan att veta
vilken landningsplatsen skall vara, bli




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2009-12-28 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP