Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Dagen då du stal mitt hjärta' av peter markurth, inspirerade (tvenne gånger ordet 'som' instoppade i texten för att passa formatet)


Kommentar på en text XII





likt skägget i
brevlådan älskar jag
med mjölkförpackningars remsor

packade i ojämna
lager mellan lakanen
de har visat

mig vägen genom
tunnlar av frågetecken
medan farfarsklockans pendel

stannat någonstans som
på vägen mellan
Main street i

Forest Hill samt
en gata belägen
i Örebro, kärleken

till den kvinnans
läppar borde ha
lärt mannen hur

att vrida tiden
tillbaka, ej blott
om som våren




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-12-28 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP