Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009-12-31 23.59

du ska sitta där
och se mig

och vi ska fegle åt varandra

och jag ska dra handen igenom ditt bruna hår
och du ska luta dig tillbaka och njutblunda
som en katt

och i vinternatten ska vi smälta iskristaller och snöflingor med andetagen
och vi ska ge varandra en kyss

med mina läppar mot dina läppar




den sista för decenniet




Fri vers av frostinuti
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 14:22



Bookmark and Share


  zazaphira
mysig känsla. gillart.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

frostinuti