Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


älskade..

Den ende för mig för mig är du
önskar du vore här nu
å hålla min hand
å älska med mig för kung å fosterland
vi ska först äta en romantisk middag på tu man hand...en fin kväll
sedan slår vi till med en smäll
tänk på att ja ska bli din lilla fru..du milde,min vän..känner iver
vet snart inet vart jag kliver..
älsklingen min..du är min nu.
gå inte från mig alls
stanna hos mig...,min vän...puss..
oh.där kom amore igen.vart het igen..gör det nu..kom..
het...




Fri vers av anita VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP