Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Sex tankar om dig.

Jag drömmer att du och jag har sex.
Passionen flödade då du och jag var nära.
Vi hade en underbar stund,
då heta kyssar och beröringar på varandra.
Vi hade missonären med flera.
Jag vill inte slita mig i från dig
för att jag älskar bara dig .....




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-02 11:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor har fått för sig att sex och kärlek är samma sak, att förälskelse och kärlek är samma sak. Så är det bara en förväxling av olika saker, som jag ser på saken. Det är mest ett slarvigt sätt att uttrycka sig på, ungefär som det går att hamna i diket under bilkörning. Som jag ser det är det som följer.
Kärlek är en vilja att ge.
Förälskelse är en vilja att ha, ta, äga.
Sex är en vilja att uttrycka lust då den är kroppslig, attraktion.
Men även ett tivoli kan se på saken som en 'åkattraktion', vilken visserligen kan leda till 'sänggående', ungefär som dans kan, men så kan det ju stanna vid just att bli litet snurrig i huvudet. Vad som är poesi har olika människor olika uppfattning om. Ungefär att kritik bara är antingen något negativt, att det bara är något positivt. Kritik är egentligen en kommentar, annars är det en personlig beskrivning av en upplevelse, oavsett plus eller minus.
Poesi och dikt är ungefär lika med upplevelse. Ofta nog en skönhetsupplevelse, men den kan vara ungefär som en tavla. Föreställande, abstrakt, religiös, satirisk, provokativ, kärleksfull, pastisch, förlöjligande av original, 'falsk', skönhetsupplevelse, 'politisk', 'grotesk', 'ful', dramatisk, komisk, barnslig, tecknad, målad, skickligt utförd eller oskickligt och så vidare i hur många stilar som helst. En tavla kan vara utförd i akvarell, olja, krita, pastell, tusch, collage, fantasifull. Med flera sätt att framställa konst satt inom ram eller inte, utförd på duk, platta av papper, papp, tyg, trä, masonit, plast, metall o. s. v.
2021-01-10

  nalltuss
Skönt att skriva av sig i media, men eftersom detta är poeter skulle man önska sig nåt mer speciellt i språk eller handling.
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP