Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dek a dens

Jag har nog aldrig blivit såhär våt
.. det är det förbjudna, att vi "inte borde" och att jag låtsades inte vilja ha dig
och din kåthet

orden du sa
"det är nog det allvarliga, ledsna sättet du tittar på mig som får mig så attraherad av dig."


och vi vet båda vad grejen är.


det är någonting med mig, som får dig hård på en sekund


det är någonting med mig som får dig och dig att bli kär




jag undrar




Fri vers av silencieux
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silencieux
silencieux